Tjenester

Entreprenør Bergen

Haugen Transport og Maskin AS’ tjenester

Haugen Transport og Maskin AS utfører flere tjenester innen graving, transport og entreprenørtjenester.

Transporttjenester

  • Massetransport
  • Maskinflytting: flytting av diverse maskiner og utstyr.

Etter graving har du kanskje masser du skal transportere bort. Vi frakter bort jord, stein, sand, knust asfalt o.l. for deg.
Kanskje du skal fylle opp tomten etter graving og sprenging? Vi kan levere fyllmasser som jord, bark, grus, pukk, singel, sand og stein etter ønske.

Jobber du på en tomt eller et anlegg? Vi kan flytte maskiner for deg. Haugen Transport og Maskin AS kan stå for frakt av gravmaskiner, valser, lifter og annet, tungt maskineri som ikke egner seg på veien.

Vi transporterer ditt anleggsutstyr, trygt og forskriftsmessig. Vi frakter også båter, barakker, containere og nyttekjøretøy.

Utleie av kranbiler med sjåfør

Ved tømming, lasting, lossing, flytting eller fordeling av f.eks. jordmasser eller avfall, kan det være hendig med en kranbil som har grabb eller klype. Vi kan stille kranbiler til veie, med 22-60 tonnmeters kran og opptil 30 meters rekkevidde med jibb.

Entreprenørtjenester

Haugen Transport og Maskin AS tilbyr totalenterprise. Dersom det er ønskelig kan vi ta på oss alt ansvaret i forbindelse med byggeoppdrag. Vi utfører også enkelttjenester som graving, samt reparasjon og montering av autovern.

entreprenor_bergen