Graving

Haugen Transport og Maskin AS disponerer flere ulike maskiner til alle typer graveprosjekt og formål, med varierende kapasitet fra 2,5 til 28 tonn. Vi har både beltemaskiner og hjulmaskiner og er således godt utrustet til ethvert graveprosjekt.

Vi utfører graving for alle typer kunder, til alle typer prosjekt i Bergen og omegn. Vår ekspertise innenfor graving betyr at vi enkelt kan tilpasse oss til ditt prosjekt og våre varierte maskiner med tilhørende utstyr.

Ulike kunder har ulike  behov knyttet til graving og videre prosjekt, bruksformål og lignende. Ved  opparbeidelse av tomt, vei eller uteanlegg er graving gjerne en del av den første fasen og er avgjørende for det videre arbeidet.

Med Haugen Transport og Maskin AS som din maskinentreprenør får du et sluttresultat av høy kvalitet som står til forventningene.

Autovern

Vi monterer nytt  og reparerer gammelt autovern, langs vei, industri tomter eller for private. Ta kontakt dersom du ønsker mer informasjon ang dette.

ANDRE TJENESTER

 

 

 

ENTREPRENØR

Haugen Transport og Maskin AS har flere gravere med kapasitet på mellom 2,5 – 28 tonn og utfører både graving, riving, og drenering.

VERKSTED

Vi er godkjent av Statens vegvesen som verksted for alle typer verksted og utfører både reprasjon, service og EU-kontroll.

CONTAINERUTLEIE

Vi tilbyr containerutleie i Bergen og omegn. Våre containere rommer fra 5m3 til 35m3 og dekker derfor alle typer behov.

OM HAUGEN TRANSPORT OG MASKIN AS

I mange år har vi tilbudt transporttjenester til kunder i Bergen og omegn og vi har bred erfaring innen godstransportbransjen. I tillegg er vi utstyrt med en rekke gravere, eget verksted og mye kompetanse innenfor maskinentrepenørfaget som gir oss mulighet til å utføre en rekke entreprenørtjenester også.

SERTIFISERINGER