VERKSTED

Haugen Transport og Maskin AS har drevet med transporttjenester og utført en rekke maskinentreprenøroppdrag i en årrekke i Bergen og omegn.

Vår lange erfaring innenfor transport og entreprenørtjenester, kombinert med vår egen omfattende maskinpark bestående av totalt flere ulike maskiner og kjøretøy, har resultert i et
stort verkstedsbehov.

Vi har derfor etablert eget verksted som tilbyr full service, EU- kontroll og reparasjon av alle typer kjøretøy for alle typer kunder i Bergen. Vårt verksted er godkjent av Statens vegvesen som både kontrollorgan samt bilverksted.

Har du behov for service eller EU-kontroll? Kontakt Haugen Transport og Maskin AS og få et godt tilbud fra en pålitelig aktor med lang erfaring og bred faglig kompetanse.

 

Åpningstider, verksted

Man – Fre – 07:00 – 16:00

Vi tar forbehold mot at åpningstider kan variere og ved behov holder vi åpent lenger enn til klokken 16:00. Ring eller send oss en epost for å bestille din time.

BESTILL DIN

 

Man – 0700 – 1600
Tirs – 0700 – 1600
Ons – 0700 – 1600
Tors – 0700 – 1600
Fre – 0700 – 1600

 

Vi tar forbehold mot at åpningatider kan
variere og ved behov holder vi åpent lengre enn
det eller send oss en epost for å bestille din time.

 

55 24 15 30

post@haugentransport.noANDRE TJENESTER

 

 

 

ENTREPRENØR

Haugen Transport og Maskin AS har flere gravere med kapasitet på mellom 2,5 – 28 tonn og utfører både graving, riving, og drenering.

VERKSTED

Vi er godkjent av Statens vegvesen som verksted for alle typer verksted og utfører både reprasjon, service og EU-kontroll.

LES MER

 

CONTAINERUTLEIE

Vi tilbyr containerutleie i Bergen og omegn. Våre containere rommer fra 5m3 til 35m3 og dekker derfor alle typer behov.

LES MER

 

OM HAUGEN TRANSPORT OG MASKIN AS

I mange år har vi tilbudt transporttjenester til kunder i Bergen og omegn og vi har bred erfaring innen godstransportbransjen. I tillegg er vi utstyrt med en rekke gravere, eget verksted og mye kompetanse innenfor maskinentrepenørfaget som gir oss mulighet til å utføre en rekke entreprenørtjenester også.

SERTIFISERINGER