VINTERDRIFT

Haugen Transport og Maskin AS tilbyr alt innenfor vinterdrift til alle typer kunder i Bergen og omegn. Innenfor vinterdrift kan vi tilby brøyting, strøing og salting når behovet melder seg. Til vinterdrift har vi en rekke ulike biler og maskiner til disposisjon og alle er utstyrt med nødvendlig brøyteskjær og strøutstyr. I vår maskinpark har vi store og små kjøretøy som egner seg til brøyting inkludert lastebiler og mindre pickuper. Vi tilbyr langvarig vedlikeholdsavtale slik at du alltid er sikret at vi rykker ut så snart snøen faller. Ikke la snø, is og sludd hindre deg, kontakt oss i dag.

ANDRE TJENESTER

 

 

 

ENTREPRENØR

Haugen Transport og Maskin AS har flere gravere med kapasitet på mellom 2,5 – 28 tonn og utfører både graving, riving, og drenering.

VERKSTED

Vi er godkjent av Statens vegvesen som verksted for alle typer verksted og utfører både reprasjon, service og EU-kontroll.

CONTAINERUTLEIE

Vi tilbyr containerutleie i Bergen og omegn. Våre containere rommer fra 5m3 til 35m3 og dekker derfor alle typer behov.

OM HAUGEN TRANSPORT OG MASKIN AS

I mange år har vi tilbudt transporttjenester til kunder i Bergen og omegn og vi har bred erfaring innen godstransportbransjen. I tillegg er vi utstyrt med en rekke gravere, eget verksted og mye kompetanse innenfor maskinentrepenørfaget som gir oss mulighet til å utføre en rekke entreprenørtjenester også.

SERTIFISERINGER