Anleggbiler

Vi utfører alt av massetransport og levering av alle typer masse med biler egnet for oppdraget. Vi leverer både til private og firmaer. Vi disponerer både 3-akslinger, 4-akslinger, bil med henger og tippsemier.

Kranbiler

Vi har kranbiler med grabb fra 10 til 70 tonnmeter og rekkevidde opptil 30 meter med jibb, grabb og klype. Disse bilene er velegnet til transport av stykkgods, båter, brakker og jord, singel, grus m.m.

Krokbiler

Våre krokbiler er utmerket til bruk ved maskinflytting og flytting av utstyr, containere m.m. Fordelen med krokbiler er tilpasningsdyktigheten de tilbyr. Vi kan enkelt bytte ut hvilket påbygg som egner seg best til hvert oppdrag. Krokbilene kan utstyres med maskinflak, dumperkasse, container for å nevne noen.

Asfaltbiler

Til ulike typer asfalteringsoppdrag benytter vi ulike biler. Vi disponerer både 3-akslinger, 4-akslinger, semtrailere, spriderbil i tillegg til Red River asfalttrailer. Red River asfalttrailere er spesielt anerkjent for å levere et resultat som overgår tradisjonelt utstyr. Vårt omfattende asfaltutstyr gjør at vi enkelt kan transportere asfalt til alle typer prosjekter.

Langtransport

Vi har biler både med åpne og lukkede henger for transport av gods over hele Norge.

ANDRE TJENESTER

 

 

 

ENTREPRENØR

Haugen Transport og Maskin AS har flere gravere med kapasitet på mellom 2,5 – 28 tonn og utfører både graving, riving, og drenering.

VERKSTED

Vi er godkjent av Statens vegvesen som verksted for alle typer verksted og utfører både reprasjon, service og EU-kontroll.

CONTAINERUTLEIE

Vi tilbyr containerutleie i Bergen og omegn. Våre containere rommer fra 5m3 til 35m3 og dekker derfor alle typer behov.

OM HAUGEN TRANSPORT OG MASKIN AS

I mange år har vi tilbudt transporttjenester til kunder i Bergen og omegn og vi har bred erfaring innen godstransportbransjen. I tillegg er vi utstyrt med en rekke gravere, eget verksted og mye kompetanse innenfor maskinentrepenørfaget som gir oss mulighet til å utføre en rekke entreprenørtjenester også.

SERTIFISERINGER