OM OSS

Det som i dag er Haugen Transport og Maskin AS ble først etablert som enkeltmannsforetaket Roy Åge Haugen i 1995. I 2013 etablerte Roy virksomheten som AS med navnet Haugen Transport og Maskin AS.
Haugen Transport og Maskin AS har bred kompetanse og et omfattende tjenestetilbud. Vi tilbyr tjenester innenfor kategoriene transport og maskin, entrepenørtjenester, transport av ulike typer, conteinerutleie og vekstedtjenester for alle type kjøretøy.

Haugen Transport og Maskin AS har lang erfaring innenfor maskin og transportbransjen. Bedriften vår består av 34 kompetente og dyktige ansatte i tillegg til 2 ivrige lærlinger. Vi er opptatt av å alltid levere tjenester av høy kvalitet også. Derfor er vi godkjent lærebedrift i Hordaland Fylkeskommune samt registrert hos Opplæringskontoret for Anleggs- og Bergfagene.
Som vår kunde nyter du godt av at vi alltid utfører våre tjenester trygt, kjapt og proft. Vi har den nødvendige faglige kompetanse, lokalkunnskapene og erfaringen, du har behovet. Haugen Transport og Maskin AS er en pålitelig partner til ditt entrepenør- og transportprosjekt, en trygg tilbyder av verkstedtjenester.

25

ÅRS ERFARING

34

ANSATTE

25

BILER

9

GRAVEMASKINER

OM HAUGEN TRANSPORT OG MASKIN AS

I mange år har vi tilbudt transporttjenester til kunder i Bergen og omegn og vi har bred erfaring innen godstransportbransjen. I tillegg er vi utstyrt med en rekke gravere, eget verksted og mye kompetanse innenfor maskinentrepenørfaget som gir oss mulighet til å utføre en rekke entreprenørtjenester også.

SERTIFISERINGER